zaterdag 19 februari 2011

Zaterdag 19 februari

Vanmorgen al vroeg Dave aan de telefoon gehad, die kon niet meer uit zijn ogen kijken (en dat was niet omdat hij de vorige avond een feestje had gehad).
Hij was vrijdagmiddag al bij een vervangend huisarts geweest die hem ooggel en oogdruppels mee had gegeven, maar vanmorgen kreeg hij zijn oog helemáál niet meer open. Even de buuf gebeld of zij een kijkje wilde nemen. Dat is dus niet bij een kijkje gebleven maar gelijk even een ritje naar de EHBO....
Waarschijnlijk een ooglidinfectie dus druppels, gel en een antibiotica kuurtje mee naar huis. Gelukkig ging het weer wat beter toen ik hem later aan de telefoon had.

Na de hele consternatie zijn we (alweer) gaan shoppen, dit keer in de Prime Outlets. Die is wel MEGA groot hoor. Daar kan je wel 3 dagen lopen en dan heb je nog niet alles gehad. Om dat het maandag Presidentsday is, zijn er dit weekend mega kortingen in de shops en ja... dat kunnen we niet laten lopen, we zijn tenslotte Hollanders.

Voor een koffer zijn we in ieder geval geslaagd, een aantal kadootjes voor het thuisfront hebben we ook al binnen en zelf zijn we geslaagd voor wat T-shirts en een paar spijkerbroeken.

Het was een leuke maar érg vermoeiende dag. Uit eten hebben we ook maar even laten schieten vandaag, even een snelle hap onderweg en dan gaan we lekker naar huis.

Nog een mailtje naar het thuisfront, het blog even bijwerken en dan gaan we op tijd naar het mandje!

Morgen even helemaal NIETS........

Hier onze aankopen van vandaag:

Groetjes en tot morgen, Heidi & Hans

@ Rick, Sunshine State:
Haha een hele fruitmand kan je wel zeggen ja. Maar het blijft leuk speelgoed!

@ Twinmom:
Ja Apple is erg gebruiksvriendelijk maar inderdaad niet alles werkt zoals Windows.

2 opmerkingen:

  1. De Ipad is inderdaad handig voor het "snelle" werk. Voor het bijvoegen van de foto's is een laptop een stuk handiger. Die nieuwe koffer gaat zeker goed gevuld mee terug, nog een hoop shops te gaan. Veel plezier en geniet er van....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vervelend voor Dave, dat het maar snel verbeterd!!!

    Wij vinden de malls + outlets ook leuk om doen. Verveelt ...niet ;-)

    BeantwoordenVerwijderen