maandag 21 februari 2011

Laatste "shoppingday"

Omdat we zondagavond te laat in Terra Verde aankwamen (het was al over tienen) kon ik het blog niet meer bijwerken. Dan is het tóch een nadeel dat we geen WiFi in het huis hebben!
In ieder geval iets eerder opstaan dan maar om het blog 's morgens in elkaar te prutsen, het is toch niet zo simpel om half slaapdronken op een computer te pingelen.

We hadden voor gisteren een rustdag ingepland maar niets was minder waar!
Na wat e-mail contact met het thuisfront moesten we tóch nog even shoppen. De Adidas en Nike schoenen waren in verband met "Presidentsweekend" een stuk goedkoper, vanaf dinsdag is het weer over met de "Presidentssale", dus opnieuw naar beide outlets.
Wij dachten toch écht dat we naar Florida gingen om te relaxen!!!!

Inmiddels hebben we op een paar dingen na alles in huis, we kunnen alleen maar niet slagen voor een spijkerbroek voor Jim, die is namelijk lang, dun en lekker en díe maat hebben ze hier niet (zélfs niet bij Levi's). De foto's van de aankopen heb ik maar even laten schieten want inmiddels kunnen we een eigen boutique beginnen waardoor het schaamrood toch wel een beetje op mijn kaken staat hoor.

Het rijden gaat hier prima en heel relaxed (ahum!) als de kaarten met elkaar kloppen dan en ik niet op het briljante idee kom om een kortere weg te nemen! Er liggen 3 verschillende kaarten in de auto en er is er niet één hetzelfde.

Het meest hilarische van vandaag was de tolweg, dat ging bij aankomst afgelopen woensdag nog heel makkelijk, gisteren ging dat een beetje anders........
Het tolhuisje was leeg en er moest $ 0,50 in een "toeter" (anders kan ik het niet omschrijven) gegooid worden. Laten we nou nét te weinig coins hebben! De portemonnee volledig omgekeerd en precies 2 cent te kort, oh jee en nu????? Doorrijden maar.........De creditcard werd ook niet geaccepteerd dus we hadden geen keus. Voorzichtig rijden we door en ja hoor, níks aan het handje, tót het volgende tolhuisje... wéér zo'n toeter en nu helemaal geen coins meer, opnieuw doorrijden dan maar. HELAAS.... gaat er ineens keihard een bel rinkelen, we schrokken ons rót! Gauw stoppen aan de kant, stopt er een aardige meneer die ons vanuit zijn auto $ 0,50 geeft, hij wilde niet eens een dollar ervoor terug. Auto in zijn achteruit, wéér die bel, geld in de toeter en rijden maar. In het laatste tolhuisje zat gelukkig wél een mevrouw. Wij het verhaal verteld, volgens haar hadden we nóóit achteruit mogen rijden, nu hadden we 2 keer de regels overtreden. Ik vroeg of we nu problemen zouden kunnen krijgen met de politie waarop zij doodleuk antwoordt: "you should be"!! Maar als we uit zouden leggen dat we alsnog hadden betaald zou het wel goedkomen.
Ik zie inmiddels een beetje wit rond mijn neus en Hans heeft het al over zilveren armbanden. De spiegels worden met argusogen in de gaten gehouden op de aanwezigheid van zwaailichten.
Gelukkig zijn we verder zonder problemen en aanhoudingen bij de outlets aangekomen en ligt er in de auto inmiddels voor zo'n $ 5,00 aan coins!

Bepakt en bezakt lopen we na het shoppen richting de auto als we deze prachtkar zien staan bij de Valet Parking:



Volgens Hans gaan we die de volgende keer huren (inmiddels weten we dat dromen bedrog zijn, toch?)

Op de 192 bij Ponderosa gestopt waar we nét op tijd aankwamen, het was inmiddels 10 voor 9 en om 9.00 uur gaan ze sluiten. Volgens de aardige meneer die ons kwam inlichten was dit totaal geen probleem en konden we gewoon eten. We moesten er alleen rekening mee houden dat het buffet alvast werd schoongemaakt.
Hans de super T-bone, met een BIG smile:

 
Ik een sirloin die gezien mag worden, alleen vond Hans het niet nodig dat ik zelf ook op de foto kwam:


Dit mag de pret niet drukken en ik laat me niet voor 1 gat vangen, dus met behulp van de aardige ober ook nog een foto van ons samen:


Thuis gekomen even alle nieuwe aanwinsten ordenen, Hans even lekker in de jacuzzi en ik maak nog even een planning voor Universal want daar gaan we morgen (lees vandaag) naar toe, we zijn heel benieuwd..........

Wordt vervolgd.
Groetjes Heidi & Hans

5 opmerkingen:

  1. O, jee, dat wordt minstens drie weken op water en brood.

    En dan nu het allermooiste: met iedere auto van Alamo kan je zo door de Sunpass lane crossen. De kosten bedragen 2 dollar per dag met een maximum van drie dagen = 6 dollar voor de hele reis. De tol wordt natuurlijk wel apart ge-ind.

    Kijk voor lengtematen ook eens bij de VF outletstore, bijvoorbeeld in de Lake Buena Vista Factory Outlets aan de SR 535.

    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk toch al dat shoppen, wij kunnen er ook nooit genoeg van krijgen, hopen dat jullie zullen slagen voor Jim.
    Is dit echt de laatste shoppingday???

    Goed idee van Teleton omtrent die Sunpass, hebben wij ook nog nooit gedaan, toch straks in juni ook maar eens regelen.

    Hopen dat jullie lekker hebben gegeten, veel plezier nog verder.

    Ps. Gelukkig zijn dromen ook bedrog, ook al zou je soms anders willen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo'n foto zou bij ons ook zo maar kunnen :-)
    Wij gaan ook voor een Sunpass kijken.
    Afgelopen zomer hebben we 1 poortje gemist, de kosten achteraf vielen mee. Hopelijk hebben jullie op dit moment een leuke dag in Universal.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijke dag met hier en daar wat stress, en lekker eten...

    Nog veel lol.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. haha spannende tijden bij de tol. Nu maar hopen dat er geen bekeuring achteraan komt. Ach zet de dingen gewoon op de foto. Ik kan wel 2 winkels beginnen met mijn aankopen.

    Nog veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen