vrijdag 18 februari 2011

Vervolg van "we zijn er"

Zo, we zijn via de iPad weer "on line"!

Eerst even verder waar we gebleven waren; Terra Verde.

Bij het resort aangekomen moesten we eerst langs een "guard" die ons op vriendelijke wijze vertelde waar en hoe we ons in het "clubhouse" aan konden melden. Qua beleefdheid kunnen wij nog een hoop leren van de Amerikanen, de "Thank you's" en "please" vliegen je om de oren!!
Er werd het een en ander uitgelegd over de gang van zaken, een aanmeldingsformulier moest ondertekend worden en we kregen de route naar ons huis. Op de vraag of we daar heen konden met de auto stond de medewerker me een beetje verbaasd aan te kijken, SURE SURE was het antwoord. Hoe háál ik het ook mijn hoofd om te denken dat Amerikanen gaan LOPEN!

Hier een aantal indrukken van "ons" huis:




Ziet er leuk uit toch?
Het huis moesten we natuurlijk eerst even verkennen, en ja hoor GOEDGEKEURD!

Het enige nadeel is dat we in het huis geen WiFi hebben, dat hebben we wel in het Clubhouse, dus dan maar daar surfen en mailen.




                                                    



Als klap op de vuurpijl hebben we in de tuin óók nog een JACUZZI gevonden!!















De Wallmart zit hier vlakbij (voor Amerikaanse begrippen dan). Dus na de inspectie van het huis even door voor wat boodschappen. We hadden het al gelezen in de verschillende reisverslagen, maar tjonge jonge wat is dat GROOT!!

Omdat we vreselijk moe waren hebben we op de terugweg even een snelle hap genomen bij de Burger King, we waren té moe om ons om te gaan kleden en we zagen er écht verfromfraaid uit!!

De volgende dag om 06.30 uur wakker (valt mee he?). Om 08.00 uur ipad onder de arm en richting het clubhouse om de mail te checken en het blog bij te werken.
Helaas kunnen we via de ipad geen foto's plaatsen bij het blog, en een blog zonder foto's is geen blog (vind ik dan hoor!). De oplossing was om via de pc's in het clubhouse het blog bij te werken met foto's direct van de camera. Dat ga ik vanavond proberen. Eerst gaan we SHOPPEN!!!!

We zijn begonnen bij The Lake Buenavista Factory Stores. Het was leuk maar daar zijn we niet geslaagd, dus op naar The Premium Outlets.........
Op zoek naar een parkeerplaats zagen we een leuk "auto'tje" staan:















Oh oh oh wát een boel winkels!!! Op the foodcourt hebben we eerst een hapje gegeten en daarna was het winkel in winkel uit, letterlijk "shop t'ill you drop" GEWELDIG!!




Hier even een blik op onze nieuwe aanwinsten.















Op de terugweg zijn we gestopt bij Longhorn Steakhouse en wat we dáár allemaal voor lekkers voorgeschoteld kregen....... JAMMIE JAMMIE JAMMIE!! Nu begrijp ik pas al die foto's van al dat lekkere eten in de reisverslagen.


Na het heerlijke eten opnieuw met de ipad onder de arm richting het clubhouse, Hans zat "thuis" lekker uit te buiken. Zo.... nu eerst even het blog bijwerken op de pc van het clubhouse. Helaas........ ook dit keer geen geluk, na 10 minuten vrolijk aan het typen en het uploaden van een aantal foto's blijkt het clubhouse te gaan sluiten! Morgenochtend dan maar weer een nieuwe poging..........

Wordt vervolgd.

Even een aantal antwoorden op de SUPERLEUKE reacties (het is zó ontzettend leuk om de reacties te lezen!):

@ Martin, Richard en Linda:
Gelukkig zijn in dit geval dromen bedrog!!

@ Sonja:
Ja vréselijk hé, al die luxe!?!? Haha

@ Inge en Gerard:
Je weet inderdaad niet wat je kan verwachten als "Amerika-maagd" maar het gaat hier allemaal heel relaxed, en ze zeggen nog sorry ook terwijl je een gratis upgrade krijgt! Kunnen wij ons in Nederland toch niets bij voorstellen?!

@ Teleton:
Inderdaad met schuifdeuren!! Ik stond natuurlijk weer eens te trekken en te doen aan die schuifdeur en begreep maar niet waarom die #@*! deur niet dicht wilde gaan! Drukt Hans doodleuk op een knopje van de afstandsbediening (ook dát zit er nog bij!) gaat die deur volautomatisch open en dicht en dat geldt óók nog eens voor de kofferbak!! Tja waarom ook je vingers vuil maken......

Bedankt voor alle reacties!!

Groeten, Heidi & Hans

3 opmerkingen:

  1. Nou die eerste dag is uitermate goed besteed, wat zijn jullie goed geslaagd in de shops. Het huis ziet er geweldig uit en dan die jacuzzi, dat wordt nog meer genieten. Pas op hoor, geen stap te veel lopen, het is vakantie. Heerlijk voor jullie dat alles zo op rolletjes gaat. Enjoy!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo te zien zijn jullie al volop aan het genieten. Blijf dat ook maar lekker doen, hoor. Dan genieten wij gezellig met jullie mee.

    "Jullie" huis ziet er goed uit. Gezellig ingericht en dan ook nog een jacuzzi. Lekker hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat lekker om te lezen dat de reis goed verlopen is. Jullie zitten al helemaal in het ritme, lekker eten, shoppen. Met de foto's erbij ziet het blog er leuk uit hoor, net of we er we erbij zijn. Ik heb heimwee!
    Geniet lekker
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen