donderdag 17 februari 2011

We zijn er!

Na dagen vol spanning is het dan eindelijk zo ver, we hebben voor het eerst voet gezet in "THE USA"!!

De vlucht is soepel verlopen, we vertrokken 10 minuten eerder dan gepland en kwamen zelfs een half uur eerder aan op Detroit. Ook daar verliepen de controles soepeltjes en konden we op ons gemak naar de gate voor de vlucht naar Orlando.

De koffer was er vrij snel, alleen met een lichte handicap....... er zitten nu nog maar 3 wieltjes onder in plaats van 4. We hebben bewust op de heenweg voor 1 koffer gekozen omdat we een 2e koffer hier wilden kopen, dat zullen er nu waarschijnlijk 2 gaan worden.

Bij Alamo konden we direct bij de balie aanschuiven, het was erg rustig. Het papierwerk was snel geregeld en wat ons het meest verbaasde was dat er totaal niets werd aangeboden qua upgrades, verzekeringen en dergelijke! Zagen we er zo verfromfraaid en armoedig uit na de reis dat hij dacht; die hebben toch niets om te upgraden?!?!
Over upgraden gesproken........ de term compact wordt hier wel een beetje anders gezien als in Nederland!! Wij dachten aan een soort Alto'tje of Fiat 500 maar deze compact is ietsje groter gevallen:


Een Chrysler Town and Country Touring en het rijdt als een zonnetje!!

Het inchecken voor het apartement ging ook vrij snel. We hadden Terrace Ridge geboekt maar (hoe vervelend ook, hihi) dit apartement kon niet doorgaan waardoor we een upgrade kregen voor Terra Verde.
Of we hiermee akkoord gingen.......... Tja, het is niet anders he?! Hier even een indruk van het apartement:

Nou, dat lukt op het moment even niet.........

Krijg net te horen dat de computerruimte hier in het "clubhouse" ook gaat sluiten.

Heel vervelend maar ik moet het voor vandaag (en dat nog wel op onze eerste dag van het reisverslag vanuit Amerika) een beetje haastig afsluiten, en dat terwijl ik nog voor 14 minuten mag internetten.......... Was iets handiger geweest als ik dat had geweten voordat ik $ 5,00 in de "geldvreter" had gestopt.

Morgenochtend ga ik het gewoon opnieuw proberen.

Groeten,
Heidi en Hans vanuit Kissemmee USA

7 opmerkingen:

  1. Het leukste is dat jullie er zijn,en wij ... wij gaan de komende tijd lekker stikjaloers meelezen ;-)

    Heeeeel veel plezier!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een kommer en kwel allemaal! Maar jullie slaan je er vast wel doorheen, daar op Terra Verde in een Chrysler Town & Country. Met schuifdeuren......;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuk om te lezen allemaal!, ben erg blij met die compact auto...wij hebben namelijk ook een compact gereserveerd bij alamo haha, had echt gedacht dat het een klein mini autootje zou zijn, wat een leuke meevaller! geniet ervan!, dat zullen wij ook zeker gaan doen van jullie blog.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jemig zeg, dat is afzien met die auto en accommodatie. Geniet ervan, wacht op het vervolg.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou ja welkom thuis zal ik maar zeggen. En wat heerlijk al die gratis upgrades....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijn dat jullie goed zijn aangekomen en dat alles (muv de koffer) naar tevredenheid is. We wachten met spanning de foto's en verhalen af.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi dat jullie gearriveerd zijn, heel veel plezier, we gaan in ieder geval met jullie meelezen.

    BeantwoordenVerwijderen