woensdag 2 maart 2011

Bivasa went America

Op het moment zitten we op de luchthaven van Orlando.

Vanmorgen om 7.30 uur opgestaan en gelijk even onder de douche gesprongen. We moeten namelijk om 10.00 uur uit de woning zijn en we willen het zo netjes mogelijk achterlaten.

Terwijl ik me aan het aankleden ben zet Hans een lekker bakkie.
Als ik beneden kom is één van de twee badkamers boven al schoon, de lakens zijn van het bed en alle kasten en laatjes zijn nagekeken of er niet per ongeluk iets is achtergebleven.

Zo.... nu eerst een bakkie........

Terwijl Hans onder de douche duikt strijk ik even de laatste shirtjes en prop ze in de koffer, vraag me af of dat strijken uberhaupt wel zin heeft op deze manier........

Als Hans ook weer helemaal fris en fruitig is ga ik nog even met de stofzuiger naar boven want daar ligt vloerbedekking, leeg nog even de prullenbakjes uit de badkamers en loop de bovenverdieping nog even na om te zien of alles er netjes uitziet.
Ja hoor, zal vast goed gekeurd worden door de "huishoudcommissie".

Beneden heeft Hans inmiddels de keuken in orde gemaakt en dus schuif ik ook even met de stofzuiger langs de benedenverdieping (prima dingetje trouwens die stofzuiger hier, vooral van de "koplamp" voor de donkere hoekjes ben ik gecharmeerd).

De handdoeken en lakens gaan op een stapel het washok in (ik neem aan dat we die niet hoeven te wassen) en de koffers gaan in de auto.

Om 9.30 uur trekken we de deur voor de laatste keer achter ons dicht, draaien hem op slot en leggen de sleutel weer in de locker naast de deur.

We gaan voor de allerlaatste keer ontbijten bij de Golden Corral.

Omdat we pas om 15.00 uur op het vliegveld moeten zijn besluiten we nog even door Celebration te rijden. Op verschillende blogs hebben we hierover gelezen en het breekt de dag een beetje.
Staan wel leuke huizen zeg!

"Helaas krijg ik de foto's niet op het blog via de wifi-verbinding op het vliegveld"

We parkeren de auto en gaan te voet verder en natúúrlijk vinden we er een Starbucks........ we nemen een lekkere caramel macchiato en zitten op een bankje bij een meer lekker van de koffie te genieten.
Het is prachtig weer met een lekker windje.

Omdat we het tóch niet kunnen laten rijden we op weg naar het vliegveld ook nog even langs de Premium Outlets en nemen voor de laatste keer deze reis een caramel frappucchino..........

We besluiten om lekker vroeg naar het vliegveld te gaan en vlak vóór "exit 11" schiet het lampje van de benzinemeter aan, is dát even goed uitgekiend............
Zonder problemen leveren we de auto in en lopen naar de incheck balies van Delta. Daar zien we een weegschaal staan, even stoppen en de koffers erop. Die van mij 51 pound en die van Hans 47 pound, nou weten we wél hoeveel kilo we mee mogen nemen maar niet hoeveel pounds...........
Wat ontzéttend stom van ons om dat niet even te controleren........
Gelukkig hebben we een mond en we vragen het iemand die voor ons in de rij staat bij de incheck balie. Het mag 50 pound zijn, dus een kwestie van een shirt en Hans zijn toilettasje omwisselen van koffer en klaar is kees......... Geen vuiltje aan de lucht, de koffers zijn keurig op gewicht en alles mag mee, pfffffffff wát een meevaller zeg!!!!

We gaan op de foodcourt zitten met de laptop, ik werk het blog nog even bij terwijl Hans lekker bezig is met zijn Angry Birds.........

Over een paar uurtjes vliegen we naar Detroit waar we straks maar 47 minuten hebben om over te stappen. Aangezien dat nou niet bepaald ál te veel tijd is hoop ik maar dat dat net zo soepel verloopt als de rest. Als alles volgens planning verloopt komen we morgen (donderdag 3 maart) om 12.50 uur aan op Schiphol waar onze lieftallige "Buuf" ons dan op staat te wachten.

@ iedereen die ons blog heeft gevolgd met of zonder reacties:
Ontzéttend bedankt voor het "meebeleven" van onze fantástische reis!! Ik vond het érg leuk om het blog bij te houden, zéker omdat er mensen met ons hebben meegeleefd!!

@ Monique:
Héél erg bedankt voor het meebeleven en de leuke reacties, elke keer als we het blog gingen bijwerken keken we als eerste naar de leuke reacties.......
Wij gaan jullie zéker volgen!!

@ Martin, Richard en Linda:
Uiteraard zijn we ook déze keer weer te laat voor Five Guys Burger...........
We laten het er niet bij zitten en komen ervoor terug.
Ook jullie ontzéttend bedankt voor de leuke reacties, de tips en niet te vergeten de Golden Corral........
Natúúrlijk gaan we jullie volgen!!!

@ Rick, Sunshine State:
Jullie bedankt voor de leuke reacties en het meebeleven, het is leuk om te weten dat mensen ervan hebben genoten.

@ Desiree:
Jij bedankt voor het meelezen en de leuke reacties! Zoals gezegd, wij gaan jullie ook volgen!

@ Anita:
Jij bedankt voor het meelezen en de reacties! Ik heb het blog met veel plezier gemaakt.

Nogmaals iedereen bedankt voor het meeleven en wij zullen iedereen die een blog heeft dan ook met veel plezier gaan volgen!!

Groetjes, Heidi & Hans

6 opmerkingen:

 1. Welkom thuis.
  Hopenlijk hebben jullie een goede reis gehad en is alles voorspoedig verlopen.

  Jullie kunnen in ieder geval terug kijken op een goede eerste reis naar Orlando. Jullie hebben er duidelijk van genoten (net als wij)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. welkom thuis, vertel me aub dat er een foto is van die stofzuiger met koplamp, geweldig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom Thuis, bedankt dat we mochten meelezen, en ....tot een volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welkom thuis, ben benieuwd hoe de overstap van 47 minuten is verlopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker weer thuis (bij kinderen en dieren)? Hopen dat jullie een goede terugreis hebben gehad zonder problemen. Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie leuke blog en de persoonlijke reacties dagelijks. We gaan het echt missen 's ochtends voor dat we beginnen te werken. Tot de volgende keer.

  Groet Marilin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat het voorbij is.
  Het was erg leuk om jullie blog te volgen, bedankt hiervoor.
  Succes met de jetlag en met de kou.
  Tot een volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen